De beste 5 eiwitrepen van 2019


Als je spieren wilt bouwen, is het binnen krijgen van genoeg eiwitten erg belangrijk. Toch blijkt dit vaak moeilijk, waardoor het handig kan zijn om gebruik te maken van eiwitrepen of eiwitshakes. Deze helpen je om je dagelijkse eiwitdoel te behalen. Wij zijn erg fan van eiwitrepen en eten deze vaak als tussendoortje; vullend, goed voor de spieren en nog eens lekker ook! Maar welke zijn nou de lekkerste? Wij hebben een top 5 voor jou gemaakt...

5. Body&Fit Whip 'n Whey Bars

De Body&Fit Whip 'n Whey Bars zijn niet je standaard eiwitreep, die als 'chewy' te omschrijven is. De textuur is meer vergelijkbaar met cake, waardoor die makkelijk te kauwen is. Eén reep bevat 183 calorieën en 15 gram eiwitten. Onze favoriete smaak is de Double Chocolate. Je kunt ze hier bestellen.

4. Body&Fit Smart Bars Crunchy

We're all about that crunch! De Body&Fit Smart Bars Crunchy zijn naar onze mening de betere versie van de geliefde Smart Bars. De crunch zorgt voor een lekkere bite tegenover de chewyness. Eén reep bevat 164 calorieën en 15 gram eiwitten. Onze favoriete smaak is de Milk Chocolate & Coconut. Wij krijgen er Bounty vibes van, yum! Je kunt ze hier bestellen.

3. Fulfil Nutrition Vitamin & Protein Bars

De Fulfil Nutrition Vitamin & Protein Bars zijn net als de voorganger lekker crunchy. Echter verslaan de Vitamin & Proteion Bars de Smart Bars Crunchy in eiwitgehalte; één reep bevat namelijk 20 gram eiwitten en 190 calorieën. Er zijn enorm veel lekkere smaken om uit te kiezen, maar onze favoriet is toch echt de Chocolate Caramel Cookie Dough. Je kunt ze hier bestellen.

2. Carb Killa High Protein Bars

De Carb Killa Bars hebben de meeste smaakopties van alle repen in deze lijst en zijn ook nog eens enorm lekker. Deze repen zijn iets hoger in calorieën, maar maken dit goed met een hoger eiwitgehalte, één reep bevat namelijk 214 calorieën met 23 gram eiwitten. Momenteel zijn wij verliefd op de nieuwste smaak; Birthday Cake. Je kunt ze hier bestellen.

1. Barebells Protein Bars

Er kan er maar één de winnaar zijn en dat zijn de Barebells Protein Bars. Deze repen smaken stuk voor stuk alsof je een candybar aan het eten bent, wauw! Deze repen bevatten per stuk 200 calorieën en 20 gram eiwitten. We kunnen hier niet maar één favoriete smaak kiezen, they're just too good! Onze twee favorieten zijn Hazelnut & Nougat en Salty Peanut. Je kunt ze hier bestellen.