Retourneren


Je hebt 14 dagen bedenktijd nadat jij, of een door jou aangewezen derden, het product heeft ontvangen. Helaas kunnen wij geen terugbetaling of ruiling aanbieden als deze 14 dagen voorbij zijn.

Om in aanmerking te komen voor een retour, moet het product ongebruikt zijn en in dezelfde conditie verkeren als waarin jij het item hebt ontvangen. Het product mag bekeken worden in de richtlijn zoals dit ook in een fysieke winkel zou gebeuren. Hiernaast moet het product in dezelfde verpakking terug worden gestuurd.

 

Er zijn een aantal situaties waar maar een gedeeltelijke terugbetaling wordt gegeven:

  • Producten die niet in de originele conditie verkeren, beschadigd zijn of delen missen door redenen die niet zijn neer te leggen bij Fitnify.
  • Retouren die niet binnen de bedenktijd worden aangevraagd.

Retour aanvragen
Wil jij je aankoop retourneren? Stuur dan een retouraanvraag naar info@fitnify.nl. Wij zouden het op prijs stellen als u hierbij de reden van retournering met ons deelt.

 

Terugbetalingen
Als jouw retouraanvraag is ontvangen en bekeken, zullen wij jou een bevestiging of afwijzing sturen. Ook zullen wij een bevestiging sturen als jouw product is ontvangen en is terugbetaald. Je zult je terugbetaling uiterlijk één dag na ontvangst van het product ontvangen op de door jou gebruikte betaalwijze.

Late of missende terugbetaling
Check eerst je bankafschriften als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen. Als je met creditcard hebt betaald, neem dan eerst contact op met het bedrijf. Het kan namelijk even duren voordat de terugbetaling wordt doorgevoerd.

Heb je dit gedaan en je hebt nog steeds geen terugbetaling? Neem dan alsjeblieft contact met ons op: info@fitnify.nl

Afgeprijsde producten
Alleen regulier geprijsde producten kunnen retour worden gestuurd, helaas kunnen wij geen afgeprijsde producten retour nemen.

Ruilingen
Wij vervangen alleen producten die defect of beschadigd worden geleverd. Heb jij een defect of beschadigd product ontvangen? Stuur dan alsjeblieft een e-mail naar info@fitnify.nl.

Verzending
Om jouw product te retourneren stuur je het in dezelfde verpakking naar:

Duiperweg 1a
6042LM
Roermond
Nederland

Je bent zelf verantwoordelijk om verzending te betalen voor jouw geretourneerde producten. Deze verzendkosten worden niet vergoed.

Wanneer wij de retour ontvangen is afhankelijk van de postmaatschappij.

Wij garanderen niet dat wij de retour ontvangen, deze verantwoordelijkheid ligt bij jou en de postmaatschappij.